Over ConsumentenClaim

ConsumentenClaim voert samen met zusterbedrijven Leaseproces en MKB-Claim sinds 2004 op grote schaal juridische procedures. Met 70 medewerkers is het kantoor de grootste massaclaimspecialist in Nederland. ConsumentenClaim werkt op basis van 'no cure no pay'. Cliënten betalen uitsluitend bij een positief resultaat. Vele tienduizenden gedupeerden haalden inmiddels via schikkingen en procedures hun recht.

Onze missie

Bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie en de consument benadelen, laten wij niet ontsnappen.

Neem een bedrijf als Nuon. Op het eerste gezicht een respectabele energieleverancier met een lange historie. Toch werden Natuurstroom-klanten bij de neus genomen en voor tientallen miljoenen gedupeerd. Iedereen spreekt er schande van, maar niemand doet wat. Dat zijn de misstanden waar wij tegen in het geweer komen. Dat doen wij op een commerciële basis, maar even zo goed vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom pakken we ook claims op waar geen verdiensten voor ons tegenover staan (zie ook maatschappelijke claims).

In het nieuws >

ConsumentenClaim in 1 minuut

Bekijk in het onderstaande filmpje wie we zijn. Onze medewerkers vertellen het aan Eef van Opdorp (bekend van o.a. "Uitstel van Executie").

0:00 / 0:00